Minimální vzdělání

Vhodné pro

Typ nabídky

Minimální mzda

rozbalit

Nabídka práce (1 094)

Obsluha strojů na zpracování cukru, čaje, kávy a kakaa

(Ke Hřišti 565, Černošice, 25228)

diplom SCA (pražení kávy), praxe v pražení kávy min. 3 měsíce, AJ (znalost názvosloví v oboru), ŘP skup. B výhodou, zkušenosti s degustací kávy (cupping), pražení a balení kávy, kontrola kvality, Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Operátor/operátorka varny kečupů

(Tovačovská 1342, Přerov, 75002)

Nástup možný IHNED. Náplň práce: obsluha technologie na vaření kečupů Požadavky: základní znalosti práce na PC Zájemci se mohou hlásit: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: bezdekova@frutabohemia.cz; - telefonicky na čísle 702 071 349 - paní Michaela Bezděková Směnný provoz: Dvousměnný provoz

Pracovníci expedice

(Hlavní 46, Hladké Životice, 74247)

z: 19.12.2023 Požadavky: - Hledáme zaměstnance na expedici masa a uzenin. - Pracovní doba 14:30 - 22:30 hod., neděle - čtvrtek. Zaměstnanecké výhody: Roční odměny, zaměstnanecké balíčky, zvýhodněné nákupy, příspěvky na mobilní služby, energie, pojištění, dětské tábory, 5-ti denní lázeňská péče…

Dělník potravinářské výroby

(Průmyslová 499, Planá nad Lužnicí, 39111)

Manipulace s jateckými polotovary, manipulace s masem a masnými výrobky, převážení, porcování, balení masa a masných výrobků, obsluha strojů, expedování výrobků. Mimořádné odměny, 25 dnů dovolené, závodní stravování, svačiny zdarma, zaměstnanecké balíčky, příspěvek na penzijní připojištění,…

Pekaři

(Praha)

KONTAKT : Sláva Gregorik, tel.: 607 902 417 - VOLAT 9-17h, e-mail: slava.grigorik@ambi.cz U Kalendů " Příprava těsta a výroba sladkého i slaného pečiva podle našich receptur. " Kontrola výstupní kvality výrobků. " Kontrola trvanlivosti a datum spotřeby surovin. " Vystavování hotových výrobků na…

  • Praha
  • 10.06.2024
  • Rest Art Kitchen, s.r.o.

Technický designer/ka tenkých vrstev

(Kabelíkova 2682/1, Přerov, 75002)

Nástup možný IHNED. Náplň práce: Návrh a vývoj vícenásobných vrstev (multi-coating), rozvoj technologie nanášení tenkých vrstev Požadavky: Obecné znalosti v oblasti tenkých vrstev - (anti)reflexní, polopropustné, ochranné aj. vrstvy, elektromagnetická teorie, fázové posuny, polarizace světla,…

Cukrář - pekař

(Nádražní 678/3, Žďár nad Sázavou, 59101)

ZmK výroba zmrzliny a cukrovinek první kontakt telefonicky PO-PÁ 9,00-12,00 Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Dělník/dělnice v potravinářské výrobě

(Pekárenská 1151/10, Praha, 14100)

Směnný provoz: Třísměnný provoz

  • Praha
  • 10.06.2024
  • Pekárna Kabát s.r.o.

Dělník/ce ve výrobě chleba

(Pekárenská 1151/10, Praha, 14100)

Směnný provoz: Třísměnný provoz

  • Praha
  • 10.06.2024
  • Pekárna Kabát s.r.o.

Operátor stáčecí linky

(21, Kováň, 29426)

Prvotní informace: emailem: podkovan@podkovan.cz Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Operátor stáčecí linky

(21, Kováň, 29426)

Prvotní informace: emailem: podkovan@podkovan.cz Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Pekaři

(Běchorská 2012/74, Praha, 19300)

Markulinec Moravcová Hana, tel.: 281 921 628, e-mail: hana.moravcova@pekarstvimoravec.cz Směnný provoz: Dvousměnný provoz

  • Praha
  • 10.06.2024
  • Pekařství Moravec, s.r.o.

Směnný provoz: Nepřetržitý provoz

Cukráři (kromě šéfcukrářů)

(Dolní 285, Kutná Hora, 28401)

Požadujeme: zdravotní průkaz. V případě zájmu pište na uvedený e-mail Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Nechte si zasílat nejnovější nabídky práce odpovídající vašemu hledání

Ochrana osobních údajů