Minimální vzdělání

Vhodné pro

Typ nabídky

Minimální mzda

rozbalit

Nabídka práce (1 101)

Cukrář/ka

(215, Velké Albrechtice)

z: 20.09.2023 a: 21.12.2023 Jedná se o výrobu cukrářských výrobků. Pracovní doba ÚT- PÁ, NE. Volná sobota a pondělí. Požadavky: - znalost nebo praxe s výrobou cukrářských výrobků (nepožadujeme vyučení v oboru), - pečlivost, samostatnost a spolehlivost. Kontakt: p. Karel Horák, telefonicky na…

Pekaři/cukráři

(nám. Republiky 699, Studénka, 74213)

z: 09.03.2023 a: 21.12.2023 Místo vhodné i pro občany EU, cizince a zaměstnaneckou kartu. Náplň práce: - výroba jadranské zmrzliny, - pečení balkánských specialit. Po zapracování možnost navýšení mzdy. Kontakt: p. Ahmet Efendiler, telefonicky na čísle: 777 938 545, e-mail:efndlr.fth@gmail.com …

Dělníci masné výroby

(Kostelecká 822/75, Praha)

Kamínská Jana, tel.: 735713421, e-mail: j.kaminska@globus.cz Po-pá 9-14 hod. - Práce se strojním zařízením řeznictví při výrobě sortimentu dle technologických postupů a norem - Spolupráce při příjmu masa a surovin pro výrobu - Bourání masa dle stanovených technologických postupů - Zpracování…

  • Praha
  • 29.05.2024
  • Globus ČR, v.o.s.

Pekař

(Bratislavská 918/22, Brno)

Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou. Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Pomocný/á cukrář/ka

(Palackého náměstí 1713/18a, Brno, 62100)

stravenkový paušál Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou. Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Pracoviště: Měchnov 33, Divišov Naplň práce: třídění, balení ovoce. Síťkování a etiketování za pomoci strojů. Požadujeme dobrý zdravotní stav, práce je v chladnějším prostředí. Zaslaní životopisu na email: dspevakova@bakkersro.cz Směnný provoz: Dvousměnný provoz

Cukráři (kromě šéfcukrářů)

(Platnéřská 90/13, Praha, 11000)

Kam poslat: Šubrtová Silvie, e-mail: subrtova@lacollezione.cz základní komunikace v českém jazyce Směnný provoz: Turnusové služby

  • Praha
  • 29.05.2024
  • WINE TIME s.r.o.

Pekaři

(Jungmannova 111, Roztoky, 25263)

Směnný provoz: Noční provoz

Obsluha strojů na zpracování cukru, čaje, kávy a kakaa

(Ke Hřišti 565, Černošice, 25228)

diplom SCA (pražení kávy), praxe v pražení kávy min. 3 měsíce, AJ (znalost názvosloví v oboru), ŘP skup. B výhodou, zkušenosti s degustací kávy (cupping), pražení a balení kávy, kontrola kvality, Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Operátor/operátorka varny kečupů

(Tovačovská 1342, Přerov, 75002)

Nástup možný IHNED. Náplň práce: obsluha technologie na vaření kečupů Požadavky: základní znalosti práce na PC Zájemci se mohou hlásit: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: bezdekova@frutabohemia.cz; - telefonicky na čísle 702 071 349 - paní Michaela Bezděková Směnný provoz: Dvousměnný provoz

Pracovníci expedice

(Hlavní 46, Hladké Životice, 74247)

z: 19.12.2023 Požadavky: - Hledáme zaměstnance na expedici masa a uzenin. - Pracovní doba 14:30 - 22:30 hod., neděle - čtvrtek. Zaměstnanecké výhody: Roční odměny, zaměstnanecké balíčky, zvýhodněné nákupy, příspěvky na mobilní služby, energie, pojištění, dětské tábory, 5-ti denní lázeňská péče…

Dělník potravinářské výroby

(Průmyslová 499, Planá nad Lužnicí, 39111)

Manipulace s jateckými polotovary, manipulace s masem a masnými výrobky, převážení, porcování, balení masa a masných výrobků, obsluha strojů, expedování výrobků. Mimořádné odměny, 25 dnů dovolené, závodní stravování, svačiny zdarma, zaměstnanecké balíčky, příspěvek na penzijní připojištění,…

Pekaři

(Praha)

KONTAKT : Sláva Gregorik, tel.: 607 902 417 - VOLAT 9-17h, e-mail: slava.grigorik@ambi.cz U Kalendů " Příprava těsta a výroba sladkého i slaného pečiva podle našich receptur. " Kontrola výstupní kvality výrobků. " Kontrola trvanlivosti a datum spotřeby surovin. " Vystavování hotových výrobků na…

  • Praha
  • 29.05.2024
  • Rest Art Kitchen, s.r.o.

Technický designer/ka tenkých vrstev

(Kabelíkova 2682/1, Přerov, 75002)

Nástup možný IHNED. Náplň práce: Návrh a vývoj vícenásobných vrstev (multi-coating), rozvoj technologie nanášení tenkých vrstev Požadavky: Obecné znalosti v oblasti tenkých vrstev - (anti)reflexní, polopropustné, ochranné aj. vrstvy, elektromagnetická teorie, fázové posuny, polarizace světla,…

Cukrář - pekař

(Nádražní 678/3, Žďár nad Sázavou, 59101)

ZmK výroba zmrzliny a cukrovinek první kontakt telefonicky PO-PÁ 9,00-12,00 Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Dělník/dělnice v potravinářské výrobě

(Pekárenská 1151/10, Praha, 14100)

Směnný provoz: Třísměnný provoz

  • Praha
  • 29.05.2024
  • Pekárna Kabát s.r.o.

Dělník/ce ve výrobě chleba

(Pekárenská 1151/10, Praha, 14100)

Směnný provoz: Třísměnný provoz

  • Praha
  • 29.05.2024
  • Pekárna Kabát s.r.o.

Operátor stáčecí linky

(21, Kováň, 29426)

Prvotní informace: emailem: podkovan@podkovan.cz Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Operátor stáčecí linky

(21, Kováň, 29426)

Prvotní informace: emailem: podkovan@podkovan.cz Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Pekaři

(Běchorská 2012/74, Praha, 19300)

Markulinec Moravcová Hana, tel.: 281 921 628, e-mail: hana.moravcova@pekarstvimoravec.cz Směnný provoz: Dvousměnný provoz

  • Praha
  • 29.05.2024
  • Pekařství Moravec, s.r.o.

Nechte si zasílat nejnovější nabídky práce odpovídající vašemu hledání

Ochrana osobních údajů