Kontakt: Svěrkošová Jana, e-mail: jana.sverkosova@hotelis.cz
Náplň práce: příprava teplých a studených pokrmů do hotelového rautu i a la carte; spolupráce při zjišťování nákladů, objednávání surovin, přejímce, zodpovědnost za dodržování receptur a za kvalitu použitých surovin; rozdělení připravených pokrmů na samostatné porce, aranžování a dekorování jídel před podáváním, péče o kuchyňské nářadí a vybavení; spolupráce se zaměstnanci provozu;
Požadujeme: středoškolské vzdělání-maturita, vyučen; vzdělání nebo praxe v oboru výhodou; pečlivost, spolehlivost a důslednost.
Nabízíme: práci v dynamicky se rozrůstající společnosti; odpovídající platové ohodnocení; možnost kariérního růstu.
Pracovní doba dle domluvy/potřeb zaměstnavatele, většinou krátký - dlouhý týden.
zvýhodněné ceny ubytování v rámci Hotelis hotelů; příspěvek na penzijní nebo životní pojištění (po trvání pracovního poměru 1 rok); personální strava za zvýhodněnou cenu.
Směnný provoz: Turnusové služby
Kuchař/ka
převzato z nabídky úřadů práce | referenční číslo: 29190400703 | aktuálnost: 01.06.2024
HOTELIS s.r.o.
Kuchař/ka
Upřesňující informace
Mzda: 30 000 Kč / měsíc
Místo pracoviště: Krále Jiřího 1096/7, Karlovy Vary, 36001
Region: Karlovarský kraj
Obor: Gastronomie, pohostinství, cest. ruch, ubytování
Pracovní poměr: Plný úvazek
Smluvní vztah: Pracovní smlouva
Minimální požadované vzdělání: Vyučení bez maturity
Vhodné pro: Cizince
HOTELIS s.r.o.