Minimální vzdělání

Vhodné pro

Typ nabídky

Minimální mzda

rozbalit
Tato pracovní pozice není aktivní. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky práce.

Advantage Consulting, s.r.o.

Svařovací technolog

referenční číslo: 11665 | aktuálnost: 24. 7. 2016

Máte zkušenosti v oblasti svařovacích technologií? Orientujete se v technické dokumentaci? Hledáte práci, kde využijete svou kreativitu a potenciál?

Pak hledáme právě Vás

Stabilní a dynamicky se rozvíjející firma hledá kolegu na pozici:

SVAŘOVACÍ TECHNOLOG

Náplň práce

  • vyhotovování nových svařovacích postupů a optimalizace stávajících
  • podílení se na sestavování svařovacích norem
  • zpracovávání technologické dokumentace
  • dozor nad svařovacími procesy, kontrola svárů
  • kontroly a zkoušky dle ČSN

Požadujeme:

  • SŠ/ VŠ v oblasti strojírenství
  • 3 – 5 let praxe na pozici svařovacího technologa
  • AJ – není nutností, pouze výhodou
  • svářečské certifikáty, nebo zájem o dodělání si (EWT, IWT, možno také IWE, EWE)
  • znalost tvorby dokumentace
  • znalost norem v oblasti svařování
  • schopnost kontroly pracovníků a jejich vedení

Nabízíme:

  • zaměstnání v perspektivní společnosti
  • podílení se na zajímavých projektech
  • zázemí prosperující společnosti
  • možnost profesního i osobnostního růstu
  • využití cizích jazyků, pružná pracovní doba
  • zajímavé mzdové ohodnocení, bonusový systém
  • možnost nástupu IHNED
  • místo výkonu práce: Ostravsko

Mzda: 35 000 Kč / měsíc

Region: Moravskoslezský kraj

Obor: Strojírenství

Typ nabídky: Zaměstnání

zavřít

Odpověď na inzerát

1. Životopis
2. Další příloha
3. Další příloha
Odesláním poskytuji společnosti MAFRA, a.s. souhlas se zpracováním osobních údajů vyplněných ve formuláři či přílohách, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. a podmínek stanovených zde.
Údaje mohou být zpracovány v rámci projektu JobDNES.cz, včetně poskytnutí třetím osobám - zájemcům o získání zaměstnanců a k provozování počítačové databáze zájemců o zaměstnání a dále pro účely marketingu MAFRA, a.s.
zavřít

Přeposlat inzerát na e-mail