Minimální vzdělání

Vhodné pro

Typ nabídky

Minimální mzda

rozbalit
Tato pracovní pozice není aktivní. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky práce.

Střední odborná škola zdravotnická a Střední odborné učiliště, Český Krumlov, Tavírna 342

Učitelé všeobecně vzdělávacích předmětů na středních školách

Převzato z nabídky úřadů práce - referenční číslo: 11207940758 | aktuálnost: 4. 8. 2016

Učitel odborného výcviku pro výuku oboru vzdělávání 65-51-H/01 Kuchař - číšník - vzdělání vyučení. Předpoklady pro výkon práce pedagogického pracovníka podle §3 zákona č. 563/2004 Sb. o pedagogických pracovnících. Odborná kvalifikace, bezúhonnost, zdravotní způsobilost. Odborná kvalifikace zahrnuje střední vzdělání s výučním listem získané ukončením vzdělávacího programu středního vzdělávání v oboru gastronomie a vzdělání v oblasti pedagogických věd. Pracoviště Střední odborná škola zdravotnická a Střední odborné učiliště, Český Krumlov, Tavírna 342. Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s předpokladem prodloužení na trvalý pracovní poměr, prac. úvazek zkrácený, prac. doba jednosměnná. Nástup 1.9.2016. Plat 20.530,-- - 23.600,-- Kč hrubého (platové rozpětí podle platných platových tabulek, 9. platová třída). Kontaktní údaje: SOŠZ a SOU Český Krumlov, Tavírna 342, 381 01 Český Krumlov Marie Dohnalová, tel. 387 134 800, e-mail: sekretariat@zdravkack.cz

Požadujeme:

- Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Mzda: 20 530 - 23 600 Kč / měsíc

Region: Jihočeský kraj

Obor: Školství, výuka, vzdělávání, sport

Typ nabídky: Částečný úvazek

zavřít

Odpověď na inzerát

1. Životopis
2. Další příloha
3. Další příloha
Odesláním poskytuji společnosti MAFRA, a.s. souhlas se zpracováním osobních údajů vyplněných ve formuláři či přílohách, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. a podmínek stanovených zde.
Údaje mohou být zpracovány v rámci projektu JobDNES.cz, včetně poskytnutí třetím osobám - zájemcům o získání zaměstnanců a k provozování počítačové databáze zájemců o zaměstnání a dále pro účely marketingu MAFRA, a.s.
zavřít

Přeposlat inzerát na e-mail