Minimální vzdělání

Vhodné pro

Typ nabídky

Minimální mzda

rozbalit
Tato pracovní pozice není aktivní. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky práce.

Správa uprchlických zařízení Ministerstva vnitra

Pomocní kuchaři

Převzato z nabídky úřadů práce - referenční číslo: 11531460784 | aktuálnost: 25. 10. 2016

Místo výkonu práce: ZZC-Balková 2, Tis U Blatna

Požadujeme
- vyučen v oboru nebo praxe v oboru výhodou
- odpovědnost a pečlivost
- multikulturní toleranci
- smysl pro čistotu a pořádek
- schopnost samostatné práce

Náplň práce
- obsluha konvektomatů a podílení se na výdeji jídel
- odpovídá za řádnou kvalitu a včasnost připravovaných pokrmů a dbá na ukládání předepsaných vzorků potravin
- dbá na dodržování bezpečnostních a hygienických opatření při práci v kuchyni
- kontroluje provozní chod pracoviště

Nabízíme
- pracovní místo je zařazeno v 4. platové třídě dle NV 564/2006 Sb.
- plný pracovní úvazek 40 hod./týden dle rozpisu směn (krátký dlouhý týden)
- výhody zaměstnance státní organizace
- 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna
- čerpání FKSP (fond kulturních a sociálních potřeb)

Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení.
Termín nástupu dohodou.

Informace o naší organizaci včetně kontaktů můžete získat na www.suz.cz

Pokud Vás naše nabídka zaujala, můžete poslat stručný životopis na rvyskocil@suz.cz

Požadujeme:

- Minimální vzdělání: Nižší střední odborné

Mzda: 13 430 - 15 000 Kč / měsíc

Region: Plzeňský kraj

Obor: Gastronomie, pohostinství, cest. ruch, ubytování

Typ nabídky: Částečný úvazek

zavřít

Odpověď na inzerát

1. Životopis
2. Další příloha
3. Další příloha
Odesláním poskytuji společnosti MAFRA, a.s. souhlas se zpracováním osobních údajů vyplněných ve formuláři či přílohách, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. a podmínek stanovených zde.
Údaje mohou být zpracovány v rámci projektu JobDNES.cz, včetně poskytnutí třetím osobám - zájemcům o získání zaměstnanců a k provozování počítačové databáze zájemců o zaměstnání a dále pro účely marketingu MAFRA, a.s.
zavřít

Přeposlat inzerát na e-mail